2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK DESTEK DERSLERİ SEÇİMİ

Okulumuz Anadolu Teknik Program Türünde eğitim gören 12.sınıf Öğrencilerimizin bu eğitim modelinden yararlanabilmeleri için 9, 10 ve 11. sınıftaki akademik ders ortalamasının 70 puan üzerinde olması ve 11. veya 12. sınıfın sonunda 40 gün stajlarını tamamlaması gerekiyor. Öğrenciler, akademik programla ilgili detaylı bilgiye "http://meslek.eba.gov.tr" adresinden ulaşabileceklerdir. Bu şartları taşıyan öğrencilerimizin  Akademik Destek Ders Seçim Formunu imzalatarak 03 Ağustos 2023 tarihine kadar okulumuz idaresine teslim etmeleri önemle rica olunur.

AKADEMİK DESTEK DERSLERİ SEÇİM FORMU  TIKLAYINIZ...

MESLEKÎ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA ANADOLU MESLEK PROGRAMINDAN ANADOLU TEKNİK PROGRAMINA GEÇİŞ İLE AKADEMİK DESTEK DERSLERİ SEÇENEKLERİNE TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR İlişkin yazıyı incelemek için Tıklayınız.

AKADEMİK DESTEK DERSLERİ TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAKVİMİ

Yayın: 18.07.2023 - Güncelleme: 11.01.2024 06:15 - Görüntülenme: 372