İZMİR / KONAK - Konak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi"2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılında da devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin;sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi"nin, 2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılında da devam etmesine karar verilmiştir.

Geçen yıllarda okulumuzda başarılı bir şekilde uygulanan"Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi",2021 - 2022 eğitim öğretim yılında da  ihtiyaç sahibi aile ve yaşlılara, hasta ve bakıma muhtaç kişilere ulaşmak için okulumuz tarafından gerekli çalışmalar yapılacaktır.

Yayın: 30.01.2022 - Güncelleme: 11.01.2024 06:47 - Görüntülenme: 508