VELİ TOPLANTISI

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

Velisi bulunduğunuz öğrencimizin durumu ve okulumuz hakkında gerekli bilgileri sizlerle paylaşmak ve önerilerinizi almak üzere  02 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında Müdür yardımcılarımız ve tüm öğretmenlerimizin katılımları ile yapılacak veli toplantısına katılımlarınızı rica ederim.

Fuat ERDAŞ

GÜNDEM  MADDELERİ                      :

1.Açılış ve yoklama
2. Sınıf Öğretmenleri tarafından dersliklerde aşağıdaki hususlarda veli görüşmelerini yapmaları

a)Öğrenci Devam-Devamsızlık durumlarının görüşülmesi ( Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, E-okul mobil uygulaması ve etkileşimli tahta mesaj uygulaması hakkında bilgilendirme)

b)Öğrenci okul kılık kıyafetlerine uymaları,

c)Öğrenci Başarılarının değerlendirilmesi,

d) Öğrenci davranışlarının değerlendirilmesi ve Öğrencilere olumlu davranış kazandırmada bizlere düşen görevlerin görüşülmesi,

e)Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi,

3.Dilek ve Temenniler,
4.Kapanış