T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KONAK - Konak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

VELİ, YÖNETİCİ VE ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

Değerli Velilerimiz;

Okulumuz yöneticileri ve Öğretmenlerimiz ile görüşmelerinizi Milli Eğitim Bakanlığımızın İşlem Genel Müdürlüğünün dijital uygulamaya geçirmiş olduğu OKULDAN RANDEVU AL sistemi ile yapılacaktır.

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin zaman açısından uygunluğu bulunan saatlerde görüşmelerinizi yapabilmeniz için okulumuz internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilginizle sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.

Öğretmenlerimizin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabilirsiniz.Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak olup aynı gün öğleden sonra okul yönetimimizce öğretmenlerimize randevu saatleri bildirecektir. Velimiz olarak, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceğiniz gibi aktif ve eski randevularınızı da görebilecek ve günü gelmemiş randevunuzu da  iptal edebileceksiniz.

Gereğini rica ederim.

Fuat ERDAŞ
Okul Müdürü

OKULDAN VELİ RANDEVU AL İŞLEM BASAMAKLARI

1.Adım

Okulumuz Web sitesine (https://ibnisinaasml.meb.k12.tr/tema/index.php ) giriş yaparak Ana sayfasında bulunan  “Okuldan Randevu Al “linkine tıklayınız..

2.Adım

Açılan “ e-Devlet Kapısı “ ndan T.C.kimlik Numara ve Şifreniz ile giriş yapınız.

3.Adım

İstenen Bilgileri giriniz.Altta bulunan Başvuruyu onayla butonuna tıklayınız..

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 11:38 - Görüntülenme: 66
  Beğen | 6  kişi beğendi