Haz

Temmuz 2023 yılında emekli olacak öğretmenlerimiz için düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldik.

May

Okulumuz Alan Öğretmenlerimiz ve ö

May

Bursa İlimizde 29-30 Nisan 2023 tarihleri rasında  düzenlenen Türkiye Kadınlar çekiç atma yarışmasında okulumuz öğrencisi Ecem SÜZER, Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Kendisi kutlar başarılarının devamını dileriz..

Nis

23 Nisan, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde önemli bir dönüm noktasıdır. Bu özel günde, çocuklarımıza vatanseverlik, hoşgörü, barış ve kardeşlik gibi değerleri öğretmek için fırsat bulalım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mrt

Tarihimizin en şanlı savaşlarından olan Çanakkale Zaferininin 108'nci yıldönümünde Şehitlerimiz, Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tören ile anıldı.

Mrt

İMEK kararı gereği okulumuz 12.sınıf öğrencilerimize yönelik işkur hizmetleri, meslekl seçiminin önemi ile iş başvuru tekniklerine yönelik  işkur  İş ve  meslek Danışmanı Hasret TÜRKMEN tarafında seminer verildi.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da okulumuz Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim gören öğrencilerimiz ve projede yer alan öğretmenlerimizle mahhaledeyiz.

Mrt

Depremzede kardeş okulumuz Diyarbakır Bismil Şehit Neşe Alten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ; Öğretmen,Öğrenci ve Velilerimizle birlikte hazırlanan yardım kolileri teslim edilmek üzere AFAD Deprem Koordinasyon birimine yollandı.

Mrt

Okulumuz 2010 yılı Loratuar teknisyenleri GATA paramedik mezunu şu anda izmir İl ambulans servisi Başhekimliği eğitim birimi Eğitmeni Paramedik Serhan Savaş, ATP 10A sınıfı Temel Mesleki Uygulamalar ders konusu olan Temel yaşam desteği konusunu uygulamalı olarak yapmak üzere dersimize misafir eğitimci olarak  katılmıştır

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem sonunda karnelerimzi dağııtık.Karne töreninde okul Müdürümüz Fuat ERDAŞ, AMP ve ATP türlerinde derece yapan öğrencilerimize Takdir ve Onur belgelerini takdim ettiler.

Ock

Okulumuz Öğrencisi Berke MIZRAK Muay Tai İzmir İl İkincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz Gezi ve İnceleme Kulübünün düzenlemiş olduğu İzmir/Torbalı Key Museum gezisinde öğrencilerimiz anlamlı bir gün geçirdiler.Key Museum, İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan bir otomobil müzesi. 6 Mayıs 2015'te açılan müze,[1] 7.000 m2 alanıyla ve sahip olduğu 76 otomobil ve 40 motosiklet ile Türkiye'nin en kapsamlı otomobil müzesidir. Müzedeki araçların model yılları 1880'lerin sonu ile 2011 arasında değişmektedir.