İZMİR / KONAK - Konak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Konak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Yenişehir Mah.1145 sokak. No 39 Pk.35170 Konak/İZMİR Kep adresimiz konakibnisinahs01.kep.tr
Vizyon
Sağlıklı yaşatmanın, yaşamın bir adım önünde olduğunu bilerek bu alanda tercih edilen okul olmak.
Misyon
Yaşam boyu öğrenme ve gelişmeyi ilke edinen, öz değerlerine saygılı, çağdaş tıbbı yakalayabilecek kendini, toplumun ve dünyanın sağlık gereksinimlerinin farkında olarak bunları karşılayabilecek donanıma sahip sağlık personeli yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)
KALORİFER(DOĞAL GAZ)
Ulaşım
Buca,Gaziemir,Karşıyaka ve Çiğli yönünden gelenler İzban kullanıp Kemer durağında inerek,7-8 dakikalık bir yürüyüşle okulumuza ulaşabilirler. Konak yönünden gelenler 44 numaralı otobüsle Eşreşpaşa Hastanesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirler. Bornova yönünden gelenler 54-57-214-249-302 numaralı otobüslerle Eşreşpaşa Hastanesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirler.
Okul-Aile Birliğinin anlaşmalı servisi yoktur.
Yenişehir Konak/İZMİR
Okulumuz il ve ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Temiz Okul Projesi